torstai 16. tammikuuta 2014

Mustapekan tomaatti-sipulipiiras


Pysytään edelleen Suomesta kuljettamieni juustojen parissa.

Jääkaapissa kökötti vielä marraskuiselta Suomen reissultani tuomani Mustapekka-tuorejuusto. Sen viimeinen voimassaolopäivä läheni uhkaavasti, joten siitä oli nyt tehtävä jotakin!

Hetken googlailujen jälkeen päätin uhrata Mustapekan kasvispiiraalle, jonka resepti löytyy täältä.

Kuvan piiraasta otin ennen sen laittamista uuniin, sillä se oli niin ihanan värikäs, ja nuo värit tuskin olisivat enää yhtä kirkkaita 40 minuutin käristyksen jälkeen.




Piirakasta tuli todella maittava! Kyllä meni Mustapekka hyvään tarkoitukseen! Täytyykin vähän tarkastella saksalaisia juustohyllyjä mustapekkaisin silmin, jos sieltä löytyisi jokin vastaava piirakkaan sopiva tuote.

Tämä resepti pääsee myös hiljattain ostamaani kansioon, johon aion kerätä kaikki hyväksi todetut reseptit. Kokeilemattomat reseptit eivät sinne pääse eivätkä reseptit, joiden mukaan tuskin toista kertaa ruokaa tekisin. Kansion pitäisi siis kaiken järjen mukaan sisältää lopulta pelkkiä makoisia reseptejä!

Värikästä torstaita teille kaikille! :)



4 kommenttia:

  1. Rucolapiirakka! Se mitä tehtiin viime keväänä, sehän oli tosi hyvää, lisää kansioon :)

    VastaaPoista
  2. Eikse ollu tää http://www.maku.fi/resepti/feta-rucolapiiras. En muistanukaan että siinä oli fetaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo se oli! Hyvä kun muistutit, mulla oli juo tuo piirakka mennyt unholaan!
      Kansioon!!! :)

      Poista