sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vaahtokarkkeja ja kananmunia


Nyt syödään sitten vaahtokarkkeja! Oikein urakalla! Sekä keitettyjä kananmunia ja marinoitua tofua.


Vaahtokarkkeja aamupalalla, lounaalla, kahvihetkellä...?


Meidän piti tänään osallistua yhdelle grillausretkelle nyyttärimeiningein, mutta Einille nousikin sitten korkea kuume, joten retki jäi.

Kaksi isoa säkkiä vaahtokarkkeja, joiden piti kadota grillin ääressä monen maiskuttelijan suuhun, on nyt siis edelleen meidän keittiössämme. Samoin noin 12 keitettyä kananmunaa, jotka olivat "kananmuna lusikassa" -juoksukilpailua varten.

Nyt täytyy tuhota näitä eväitä sitten ihan vain kotivoimin. Jospa tekisi taas Rocky roadia n. 7 vuoden tauon jälkeen. Siihen saisi noita vaahtokarkkeja uppoamaan, mutta entäs nuo keitetyt kananmunat. Voileipiin, salaatteihin, ööö, mihis muihin niitä voisi tunkea? Munavoi! Pitääkö tässä alkaa vielä karjalanpiirakoiden tekoon?! Kellään hyviä ideoita munarikkaista ruuista?

Tai sitten täytyy vain järjestää ne munajuoksut.





2 kommenttia:

  1. Ryhdyitkö rypytyshommiin? Vaahtokarkit ei kyllä ois mikään ongelma ainakaan mulle :D Niitä voi muuten "paahtaa" kans mikrossa! Marie-keksi alle, vaahtis päälle ja muutaman sekunnin mikrotus, sitten vaan toinen keksi kanneks ja *hauks* Ja toivottavasti ei suu pala :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En lähtenyt rypytyshommiin. :) Toi Marie-keksi idea onkin hyvä! Etenkin kun meillä sattuu kätköissä olemaan yksi Marie-keksipaketti! :)

      Poista