perjantai 27. helmikuuta 2015

Autolla vaikka Roermondiin




Designer Outler Roermond
Meillä on ollut nyt automme käytössä kohta kahden kuukauden ajan. Yksi sana: ihanaa. Kyllä se on vain helpottanut elämää huomattavasti ja säästänyt aikaa. Lisäksi olemme päässeet näkemään ja kokemaan asioita, joista ilman autoa voisi vain haaveilla.






Esimerkiksi tammikuussa, kun Jensillä oli ollut ajokortti viikon ajan, lähdimme yhtenä sunnuntaina ajamaan kohti Hollantia. Suuntasimme Roermond-nimiseen kaupunkiin, joka on ihan Saksan ja Hollannin rajalla. Kaupungissa sijaitsee Designer Outlet, joka on kuin pieni oma söpö kylänsä pienine puoteineen, joissa myydään merkkituotteita edulliseen hintaan. Koska Belgian rajalle on Roermondista vain n. 15 km, niin paikka kuhisi niin hollantilaisia, saksalaisia kuin belgialaisiakin shoppailijoita. Ja juuri tuohon aikaan Outlet-kylässä oli vielä ekstra-ale, niin paikka kenties kuhisi sen takia normaaliakin enemmän ihmisistä. 















Piipahdimme myös Roermondin keskustassa. Oikein pittoreskiä. :) Emme ostaneet tien varrella olleita houkuttelevan näköisiä hollantilaisia tulppaaneja, mutta sen sijaan monta purkkia Jensin herkkua, Vla-vanukasta.




Lopulta ilta pimeni, lyhdyt ja valot syttyivät, ja me lähdimme kohti Kukkulaa tummalla autollamme. Takapenkillä istui kyllä yksi pieni tyttö, joka on jo monesti ilmoittanut: "Sitten kun joudumme onnettomuuteen, ja auto menee rikki, niin ostamme sitten uuden auton, joka on valkoinen!"



Lyhdyt, valot ja tuo yksi valkoisesta autosta haaveileva pieni tyttö



1 kommentti:

  1. Ihanan positiivinen asenne teiän neidillä :D
    Ootan jo innolla seuraavaa visiittiä teiän luo, saatte (ette siis joudu vaan saatte :P ) ajeluttaa mua ympäriinsä kaikissa kivoissa paikoissa! Pitänee alkaa elää pihisti jos vaikka tonne outlettiin päädyttäis :)

    VastaaPoista