keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Vegaaninen illallinen yhdelle


Huomenna on helatorstai, vapaapäivä Saksassakin. Jens lähti tänään töiden jälkeen ajamaan lasten kanssa pitkää matkaa vanhempiensa luokse. Einin on tarkoitus jäädä ensi viikoksi isovanhempien luokse, koska päiväkodit lakkoilevat. Toivottavasti lakko rajoittuisi vain ensi viikkoon!

Koska olen menossa perjantaisena Brückentagina töihin, niin olen nyt sitten Home Alone sunnuntaihin saakka. Brückentag (siltapäivä) on se pyhäpäivän ja viikonlopun väliin jäävä yksi arkipäivä, jonka monet ottavat vapaaksi.

Koska tänä iltana ei tarvinnut tehdä ruokaa muille eikä välittää muiden makumieltymyksistä, niin teinpä sitten vegaanista ruokaa Suomesta hommaamastani Vegaanin keittiössä -keittokirjasta. Hetkessä valmistui vegaanin majoneesi soijamaidosta, rypsiöljystä ja muista aineista. Sitä majoneesia tuli sitten savutofulla täytettyihin ruisleipiin. Helppoa ja hyvää, vaikka jouduinkin vähän soveltamaan reseptejä puuttuvien ainesosien takia.



Yli 100 herkullisesti kuvitettua reseptiä



Savutofulla ja vegaanisella majoneesilla
täytetty ruisleipä parvekkeella 
(nyt mahassa)



Loppuillan varmaankin sitten vain pyörittelen peukaloita, kun en jaksa/osaa muutakaan enää tänään tehdä. :P Kai haukottelukin lasketaan jonkin sortin aktiviteetiksi...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti